Freixenet
X

Maridatge sensorial CAVA & XOCOLATA

Cava i xocolata

Els asteques creien que el cacau era fruit dels Déus. Segons la llegenda, el cacau era l'arbre més bell del paradís dels asteques i el seu fruit era útil per calmar la fam i la set. Sempre envoltat de mites, entre els beneficis que se li atribuïen hi havia el de proporcionar la saviesa universal i, fins i tot, curar les malalties.

La veritat és que els asteques no anaven molt equivocats amb algunes de les seves creences, ja que avui les bondats del cacau pur estan científicament demostrades, i són tantes que està considerat un "superaliment". Compost per 50 nutrients de gran valor, el cacau aporta múltiples beneficis per al funcionament del nostre organisme.

El consum moderat de cava és igualment bo per a la salut i ajuda al benestar, segons apunten estudis científics de rigor. Així doncs, tant la xocolata com el cava han demostrat ser productes saludables i, a més, combinen a la perfecció. El seu maridatge aporta al paladar un gust inigualable que sedueix els paladars més exigents. La fusió d'aquests dos plaers convida a obrir els sentits, deixar-se dur i gaudir del moment.

És més, les combinacions úniques de certs tipus de cava amb diferents varietats de xocolata aporten una experiència encara més completa de matisos i aromes. Si se't fa la boca aigua, t'oferim la possibilitat de viure aquesta experiència tastant els nostres caves més exclusius harmonitzats amb deliciosos xocolates. Descobreix la nostra visita Caves amb Xocolata, que a més inclou un recorregut guiat per les centenàries caves Freixenet. Vista, tacte, so, olfacte i gust es fusionen per delectar-te en aquest maridatge sensorial.

Publicat fa 1 any

x
Open Modal Close Modal