Freixenet
X

Freixenet, cava oficial de MotoGP


Comença una nova i emocionant temporada del Campionat del Món de Motociclisme, i Freixenet torna a ser el proveïdor oficial de cava del major espectacle internacional de velocitat sobre dues rodes. Els millors pilots del món porten 15 anys celebrant les seves victòries amb cava Freixenet des de l'inici d'aquest patrocini l’any 2003.

Els emblemàtics jeroboams de Cordón Negro, grans ampolles de 3 litres, posen el punt de celebració a la competició en tots els pòdiums de Moto2, Moto3 i la categoria reina, MotoGP, al llarg de 19 Grans Premis repartits per mig món. Així, pilots de la talla de Valentino Rossi, Marc Márquez, Dani Pedrosa o Jorge Lorenzo han destapat desenes d'ampolles  Freixenet per celebrar els seus èxits. Les celebritats convidades a l'exclusiva zona VIP Village també degusten els nostres caves mentre gaudeixen de les carreres.

Freixenet és, a més, el cava oficial del FIM CEV Repsol, antic Campionat d'Espanya de Velocitat, la competició de motos de velocitat internacional més important després del Campionat del Món de Motociclisme i principal porta d'accés a aquest. Hi han corregut pilots històrics com Ángel Nieto o Ricardo Tormo.

Publicat fa 9 mesos

x