Freixenet
X

El cava refrescant per gaudir de l’estiu FREIXENET ICE

Freixenet ICE

Una refrescant copa de Freixenet ICE és l'acompanyant ideal per gaudir del bon temps durant les vacances a platges i terrasses. Freixenet ICE és un cava semisec especial de bombolla fina i elegant creat pels nostres enòlegs per servir com un mixer, perquè realça la combinació desitjada. Ideal per servir en copa ampla, amb glaçons i una decoració imaginativa.

La gamma està formada per dos productes. Freixenet ICE s’elabora a partir de les clàssiques varietats Xarel·lo, Macabeu i Parellada, amb un toc de Chardonnay i aromes de flors blanques, préssec i pinya. Freixenet ICE Rosé, en canvi, s'elabora amb Garnatxa i Pinot Noir. És de color gerd brillant amb aromes de fruites del bosc, com les maduixes, els nabius o les móres, hi predominen els aranyons.

Aquest estiu, Freixenet ICE i ICE Rosé seran presents als clubs de platja més exclusius de la costa mediterrània. La inauguració de la temporada ha tingut lloc a Formentera, concretament a la terrassa de Chezz Gerdi. Pròximament es presentaran a altres clubs de les illes Pitiüses, com Beso Beach, Es Marès, Flipper & Chiller iBlue Bar, a més de l'eivissenc Ses Savines. Les festes Freixenet ICE també es traslladaran a les grans ciutats i als resorts hotelers de les Illes Canàries i Balears.

Publicat fa 4 anys

Open Modal Close Modal