Freixenet
X

Concert Jazz&Classical by FREIXENET


Freixenet torna a participar al concert Jazz&Classical by Freixenet, que tindrà lloc el proper 23 de febrer a les 19.30h a l'Auditori Sony. Emmarcat en el cicle de música Afterwork, el gran èxit de la primera cita l'any passat fa que es reediti aquest format dedicat al públic juvenil. El projecte està organitzat per la Escuela Superior de Música Reina Sofía amb la col·laboració del campus de Berklee a València.

El repertori del concert començarà amb quatre peces compostes per autors com Julio Medaglia o Igor Stravinsky i interpretades per estudiants de la prestigiosa escola madrilenya. Tot seguit, s'incorporaran a l'escenari els talentosos alumnes del campus de Berklee a València per interpretar conjuntament peces de John Williams, Pedro Guerra o Mozart. En la passada edició, el diàleg musical entre alumnes de diferents nacionalitats i influències es va traduir en una experiència on es van conjugar hàbilment diversos estils.

El cicle Afterwork continuarà el 2 de març amb la fusió entre flamenc i música clàssica de la mà de Cristian Moret (veu i piano) i Tino Van Der Sman (percussió), i el 4 de maig, amb una interpretació que anirà a càrrec d'Alumni de la Càtedra de Cant "Alfredo Kraus" Fundación Ramón Areces de la Escuela Superior de Música Reina Sofía. Els concerts es retransmetran en directe a través del canal de youtube de la Escuela Reina Sofía.

Publicat fa 10 mesos

x