Freixenet
X

Concert excepcional de l' ORQUESTRA FREIXENET

Concert excepcional de l'Orquestra Freixenet

L'Orquestra Simfònica Freixenet de l'Escuela Superior de Música Reina Sofía ha ofert un concert excepcional amb motiu de la commemoració del 25 Aniversari de la creació del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya. Milers de persones van assistir al concert celebrat el 16 de juny davant de la façana de la Universitat d'Alcalá, l'obra més emblemàtica del patrimoni complutense.

Sota la batuta del director Jaime Martín, l'Orquestra Simfònica Freixenet va interpretar un selecte programa compost per obres de Rossini, Sibelius i Beethoven. A l'acte van assistir la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme del Govern d'Espanya, Reyes Maroto, la secretària d'Estat de Turisme, Isabel Oliver, i la presidenta de l’Escuela Superior de Música Reina Sofía, Paloma O'Shea, entre d'altres autoritats.

La vinculació de Freixenet al projecte educatiu i artístic de l’Escuela Superior de Música Reina Sofía es remunta a 1995, moment en què assumeix la titularitat de l'Orquestra de Cambra. Amb aquesta tasca de mecenatge, Freixenet contribueix a impulsar la carrera musical dels joves intèrprets, proporcionant als alumnes l'ensenyament i experiència necessaris per accedir a les grans formacions orquestrals espanyoles i internacionals.

El Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya és una associació creada el 1993 que treballa per la defensa del patrimoni històric i cultural de 15 destacats municipis que han rebut la important declaració per part de la UNESCO, entre ells Salamanca, Santiago de Compostel·la, Toledo, Tarragona o la mateixa Alcalá d'Henares.

El concert va ser gravat pel programa "Los conciertos de la 2" de TVE i, a més, es va retransmetre en directe per streaming.


Publicat fa 6 mesos

x