Freixenet

VISITA ELS CELLERS

Background - <SPAN>VISITA ELS </SPAN>CELLERS
X

Visita els CELLERS

VISITA PRIMERA LÍNIA

VISITA PRIMERA LÍNIA

La Visita Primera Línia és una visita gratuïta i combinada als cellers Freixenet i Segura Viudas per a tot el personal que ha estat a primera línia durant la crisi de la covid-19, sigui quina sigui la seva professió, a manera de reconeixement per la seva gran tasca durant la pandèmia.

Tarifes: Gratuït per als professionals de primera línia. Inclou visita a dos cellers i tres consumicions de cava. Els professionals podran portar un acompanyant, els seus fills menors de 18 anys i pares/mares/jubilats. Els acompanyants que no compleixin aquests requisits hauran de pagar un preu simbòlic de 12€ a Freixenet i 9€ a Segura Viudas.

Durada: 3 hores aproximadament

Idiomes: Català i castellà

Horari: La Visita Primera Línia tindrà lloc cada primer dissabte de mes fins el 31/12/20. La visita combinada començarà a les 10.30h als històrics cellers Segura Viudas, situats a Torrelavit i envoltats de vinyes amb una tradició vitivinícola mil·lenària, i inclourà dues consumicions dels seus excel·lents caves i/o vins. A continuació, els visitants es dirigiran * a les emblemàtiques caves Freixenet, a Sant Sadurní d'Anoia, per seguir coneixent el màgic procés de l'elaboració del cava. La visita finalitzarà amb el tast d'un dels icònics caves Freixenet.

Observacions:L'aforament és limitat i és imprescindible fer reserva prèvia: 938 91 70 70 o visita@seguraviudas.com.
* El desplaçament entre cellers és a càrrec del visitant amb mitjans propis.

FES LA TEVA RESERVA

Si us plau, omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per proporcionar-te la informació de la visita.

Dades personals
Dades de la visita
Familia nombrosa?
Horari desitjat
Comentaris adicionals

Moltes gràcies, hem rebut la teva petició correctament.
En breu ens posarem en contacte amb tu.

x
Open Modal Close Modal