Freixenet

Visita els CELLERS

Background - <span>Visita els </span>CELLERS

“Visita els nostres cellers de Sant Sadurní d'Anoia i descobreix l'art de l'elaboració del cava, la nostra gastronomia i la cultura mediterrània.”

Visita Freixenet

FREIXENET TOUR

Una emocionant visita guiada per descobrir el procés d'elaboració del cava on t'endinsaràs en els nostres cellers centenaris a 20 metres de profunditat. Inclou degustació de dos caves a la nostra terrassa.

INFORMACIÓ I RESERVES
Visites maridatge

VISITES & MARIDATGE

Descobreix les caves Freixenet i experimenta un tast dels nostres caves juntament amb els millors productes gourmet de proximitat.

INFORMACIÓ I RESERVES
Visita familiar

FAMILY TOUR

Una activitat enodidàctica única i original, els més petits coneixeran i aprendran els secrets i les curiositats de l’elaboració del cava. Una experiència que transmet les tradicions més arrelades de la nostra cultura als infants Inclou recorregut amb trenet i tast de caves (escumós Freixenet 0.0% Alcohol Free per a menors de 18 anys).

INFORMACIÓ I RESERVES
Visites combinades

VISITES COMBINADES

Entra i descobreix les diferents visites combinades que pots fer amb Freixenet: viatja amb tren fins a la porta de les caves o experimenta sabors nous en una fàbrica de xocolata. Som davant de l'estació i a només 35 minuts del centre de Barcelona!

INFORMACIÓ I RESERVES
VISITA PRIMERA LÍNIA

VISITA PRIMERA LÍNIA

La Visita Primera Línia és una visita gratuïta i combinada als cellers Freixenet i Segura Viudas per a tot el personal que ha estat a primera línia durant la crisi de la covid-19, sigui quina sigui la seva professió, a manera de reconeixement per la seva gran tasca durant la pandèmia.

INFORMACIÓ I RESERVES

ENTITATS COL·LABORADORES

  • Act Afiliació Cat
  • Barcelona Turisme
  • Catalunya Convention Bureau
  • Costa Barcelona
  • Enoturisme Penedès
  • Biosphere
x
Open Modal Close Modal