Freixenet

Visita els CELLERS

Background - <span>Visita els </span>CELLERS

“Visita els nostres cellers de Sant Sadurní d'Anoia i descobreix l'art de l'elaboració del cava, la nostra gastronomia i la cultura mediterrània.”

Visita Freixenet

VISITA FREIXENET

Una emocionant visita guiada per descobrir el procés d'elaboració del cava, des de la part més antiga de les caves fins a la més actual, on conviuen tradició i tecnologia d'avantguarda. Inclou recorregut amb trenet i tast de caves (most per a menors de 18 anys).

INFORMACIÓ I RESERVES
Visita Freixenet Privada

VISITA FREIXENET PRIVADA

T'imagines poder gaudir de les caves Freixenet en privat? Amb aquesta opció pots fer una visita reservada només per a tu i els teus acompanyants. Un viatge exclusiu en què descobriràs el procés d'elaboració del cava. Inclou recorregut amb trenet i tast de caves (most per a menors de 18 anys).

INFORMACIÓ I RESERVES
Visita familiar

VISITA FAMILIAR

Submergeix-te, amb la família, dins el món màgic de les bombolles i en la tradició de l'elaboració del cava. Una proposta divertida i didàctica perquè grans i petits s'ho passin pipa! Inclou recorregut amb trenet i tast de caves (most per a menors de 18 anys).

INFORMACIÓ I RESERVES
Visita escolar

VISITA ESCOLAR

Una activitat enodidàctica única i original, els més petits coneixeran i aprendran els secrets i les curiositats de l'elaboració del cava. Una experiència que transmet les tradicions més arrelades de la nostra cultura als infants. Inclou un passeig amb trenet i tast de most.

INFORMACIÓ I RESERVES
Visita a la carta

VISITA A LA CARTA

Si vols aprofundir els teus coneixements sobre el món del cava, aquesta exclusiva visita a la carta està especialment pensada per a tu. Inclou tast de quatre caves emblemàtics de la casa, comentaris amb experts i maridatge amb productes típics de la terra.

INFORMACIÓ I RESERVES
Visites combinades

VISITES COMBINADES

Entra i descobreix les diferents visites combinades que pots fer amb Freixenet: viatja amb tren fins a la porta de les caves o experimenta sabors nous en una fàbrica de xocolata. Som davant de l'estació i a només 35 minuts del centre de Barcelona!

INFORMACIÓ I RESERVES

ENTITATS COL·LABORADORES

  • Act Afiliació Cat
  • Barcelona Turisme
  • Catalunya Convention Bureau
  • Costa Barcelona
  • Enoturisme Penedès
  • Biosphere
x
Open Modal Close Modal