Freixenet

Experiències ENOGASTRONÒMIQUES

Background - <span>Experiències </span>ENOGASTRONÒMIQUES

“Descobreix les caves i viu una experiència enogastronòmica. Deixa't seduir per la cuina mediterrània i gaudeix del marc incomparable del Penedès.”

Bites Experience

BITES EXPERIENCE

Un mos amb grans caves. Gaudeix de petites queixalades de la nostra terra maridades amb els grans caves de Freixenet. Un menú que des del principi fins a la fi et sorprendrà pel seu sabor i harmonia.

INFORMACIÓ I RESERVES
Mediterranean Experience

MEDITERRANEAN EXPERIENCE

Els plats mediterranis amb els caves tradicionals. El mar, la muntanya i el nostre clima ens han inspirat per fer un menú amb caràcter mediterrani. Vine i prova'l!

INFORMACIÓ I RESERVES
Catalan Experience

CATALAN EXPERIENCE

La nostra tradició a través de la gastronomia i dels caves. Un món de sabors típics de la nostra regió i de la cultura catalana que impregnen les nostres cuines. El cava, fruit del treball de la nostra terra, és l'aliat perfecte per a aquesta harmonia.

INFORMACIÓ I RESERVES
Bubbles Experience

BUBBLES EXPERIENCE

El cava com a ingredient principal de la nostra cuina. Freixenet et dóna la benvinguda a un món gastronòmic en què el cava és el principal element de la nostra cuina. Atreveix-te a provar un menú en què l'ingredient principal és el cava!

INFORMACIÓ I RESERVES
Chef Experience

CHEF EXPERIENCE

Deixa't seduir per les noves propostes gastronòmiques. Segons els productes de temporada, la inspiració del nostre xef s'exhibeix en plats diferents i únics preparats al moment perquè gaudiu dels millors productes de la nostra terra.

INFORMACIÓ I RESERVES
Showcooking

SHOWCOOKING

Experimenta amb nosaltres! Experimenta plats nous a la cuina de Freixenet i aprèn les tècniques de la gastronomia mediterrània de la mà dels nostres xefs. Gaudeix dels plats preparats per tu i els teus amics en un marc incomparable!

INFORMACIÓ I RESERVES

ENTITATS COL·LABORADORES

  • Act Afiliació Cat
  • Barcelona Turisme
  • Catalunya Convention Bureau
  • Costa Barcelona
  • Enoturisme Penedès
  • Biosphere
x
Open Modal Close Modal