Freixenet

Activitats ENOTURÍSTIQUES

Background - <span>Activitats </span>ENOTURÍSTIQUES

“Endinsa't en un univers d'aromes i de sabors, on podràs aprofundir en el món del cava i aprendre a educar la memòria olfactiva.”

Iniciacio al tast

INICIACIÓ AL TAST

Endinsa't en el món de les aromes i aprèn a detectar-les, identificar-les i relacionar-les amb plantes i fruites que també trobem als nostres caves. Aprèn a educar la memòria olfactiva i gaudeix d'aquest joc per als sentits.

INFORMACIÓ I RESERVES
Tast de rosats

TAST DE ROSATS

Una proposta dolça per descobrir els caves rosats de la casa i gaudir de la seva lleugeresa i frescor. Un descobriment de les varietats de raïm negre autòctones amb tast de tres caves rosats de gran expressivitat que meravellaran tots els teus sentits.

INFORMACIÓ I RESERVES
Tast de caves Gran Reserva

TAST DE CAVES GRAN RESERVA

Descobreix de prop el procés d'elaboració i la tradició dels nostres quatre caves Premium. Si ets un autèntic amant dels Grans Reserves, en aquest tast podràs gaudir de productes de criança llarga amb tap de suro de poca producció.

INFORMACIÓ I RESERVES
Tast de caves amb història

TAST DE CAVES AMB HISTÒRIA

El tast se centra en els orígens de Freixenet, en la parella fundadora i en els quatre caves més emblemàtics de la casa. Descobriràs els inicis de les caves i la filosofia de la família.

INFORMACIÓ I RESERVES
Tast de caves únics

TAST DE CAVES ÚNICS

En aquest tast es destaquen les varietats de raïm úniques i pròpies de la regió i les característiques diferencials que aporten un caràcter únic als vins i caves de la zona. Gaudiràs de quatre caves de la col·lecció Cuvées de Prestige.

INFORMACIÓ I RESERVES
Tast de caves i flors

TAST DE CAVES I FLORS

Endinsa't en els paratges de la nostra regió i delecta els teus sentits amb els perfums més delicats de les nostres flors. Una proposta colorista que et permetrà conèixer les millor harmonies entre caves i flors.

INFORMACIÓ I RESERVES
Tast de caves amb xocolata

TAST DE CAVES AMB XOCOLATA

Si t'agrada el dolç, amb aquest tast podràs gaudir dels nostres caves harmonitzats en un maridatge únic. Podràs descobrir el món del cacau i provar algunes de les xocolates més originals.

INFORMACIÓ I RESERVES
Tast de caves i formatges

TAST DE CAVES I FORMATGES

Un tast concebut per als amants de la gastronomia, en concret, de formatges representatius de diferents zones geogràfiques. Els formatges i el cava són aliments fermentats que ofereixen una gran varietat de sabors i d'olors representatius.

INFORMACIÓ I RESERVES

ENTITATS COL·LABORADORES

  • Act Afiliació Cat
  • Barcelona Turisme
  • Catalunya Convention Bureau
  • Costa Barcelona
  • Enoturisme Penedès
  • Biosphere
x
Open Modal Close Modal