Freixenet
X

Freixenet triomfa a Mundus Vini i Concours Mondial de Bruxelles

Els nous reconeixements de la marca, en forma de medalles d'or i de plata, certifiquen el ferm compromís de Freixenet amb la màxima qualitat

Freixenet, líder mundial en vins escumosos de qualitat, ha sumat nous èxits als prestigiosos concursos internacionals Mundus Vini i Concours Mondial de Bruxelles, en la seva nova edició especial Rosé Selection.

En concret, el cava Freixenet Cordón Negro Brut i el vi negre italià Freixenet Chianti DOC 2018 han rebut medalla d'or al concurs Mundus Vini Spring Tasting 2021, celebrat a Alemanya. Així mateix, el vi Freixenet Cabernet Sauvignon 2019 i els escumosos Freixenet Italian Rosé Sparkling, Freixenet Prosecco DOC i Elyssia Gran Cuvée Brut han estat guardonats amb medalles de plata.

 Fundat per l'editorial líder en el sector vitivinícola Meininger Verlag, Mundus Vini és un dels concursos de vins i escumosos més prestigiosos de món. Cada any valora més d’11.000 productes i compta amb un panell de 300 especialistes vinícoles de tot el món com a jurat.

 

Per la seva banda, Freixenet Italian Rosé Sparkling també ha obtingut una medalla de plata a Rosé Selection, una sessió anticipada dedicada exclusivament als vins rosats i organitzada per primera vegada el 2021 per la prestigiosa competició Concours Mondial de Bruxelles. L'esdeveniment, que ha tingut lloc a la capital belga, ha reunit els millors vins rosats del món per tal de respondre a l'interès creixent i demanda entre els consumidors per aquests productes. L’escumós premiat de la companyia, Freixenet Italian Rosé Sparkling, és una deliciosa combinació dels millors raïms de Glera i Pinot Noir que es cullen a Itàlia, un vi amb un elegant to rosat i una lluentor i una bellesa que enlluernen.

Els reconeixements obtinguts en les dues competicions internacionals demostren, un cop més, el compromís de Freixenet amb la màxima qualitat i exigència en tots els seus productes.

Publicat fa 2 mesos

x
Open Modal Close Modal