Freixenet
X

Freixenet triomfa a International Wine Challenge

La qualitat dels escumosos de Freixenet ha tornat a destacar amb 3 medalles en la 37a edició d'aquest reconegut concurs internacional


Freixenet ha estat guardonat amb tres medalles en el prestigiós concurs International Wine Challenge 2020. Els reconeguts escumosos Elyssia Pinot Noir i Cordon Negro Brut han rebut dues medalles de plata, amb una puntuació de 93 i 90 punts, respectivament. Així mateix, Freixenet Italian Rosé ha estat guardonat amb medalla de bronze.

Elyssia Pinot Noir integra la veritable essència del Pinot Noir conreat al Penedès. D'un color rosat intens, en boca presenta sensacions afruitades convertint-lo en saborós i llaminer, amb una acidesa refrescant i aromes de gerds madurs, groselles i cirera. Per la seva part, Cordón Negro és el cava més venut del món i destaca pel negre mat de la seva icònica ampolla esmerilada. Afruitat, lleuger i apreciat per la seva gran frescor, enamora amb els seus aromes fins i delicats.

Conegut com els "Oscars de el sector vitinícola", International Wine Challenge ha tornat a reunir els majors experts vitivinícoles de l'món per avaluar els millors vins de les principals regions productores de el món. Les tres medalles aconseguides en aquesta edició per part de Freixenet mostren, un cop més, el compromís de la marca per la màxima qualitat en tots els seus productes.

Publicat fa 6 mesos

x
Open Modal Close Modal