Freixenet
X

Freixenet rep un important reconeixement pel seu mecenatge cultural

Freixenet ha estat guardonada amb la Medalla d'Honor de l'Escola Superior de Música Reina Sofia per la seva tasca de mecenatge durant els últims 25 anys amb l'Orquestra Simfònica Freixenet

entrega reconozimiento

Madrid, 19 de juny de 2019 - Freixenet ha estat guardonada per la seva important tasca de mecenatge amb l'Orquestra Simfònica Freixenet de l'Escola Superior de Música Reina Sofia. L'acte va tenir lloc al Teatro Real de Madrid en el marc de l'acte de cloenda del curs acadèmic 2018-2019 de l'Escola.

La cerimònia, presidida per la Reina Sofia, va fer lliurament de la Medalla d'Honor de l'Escola de Música a Josep Ferrer, president d'honor de Freixenet; i al seu fill, Pere Ferrer, vicepresident i conseller delegat de Freixenet, pel seu compromís com a mecenes durant els últims 25 anys.

Gràcies al suport de Freixenet, centenars de joves músics han pogut formar-se en la pràctica orquestral nacional i internacional. En paraules de Josep Ferrer, "durant aquests últims 25 anys ha estat un honor per a Freixenet potenciar la cultura musical del nostre país; però, sobretot, haver apostat per l'educació dels joves músics que s'han format en aquesta escola".

Per la seva banda, Pere Ferrer ha subratllat que "és un veritable honor per a Freixenet seguir col·laborant en l'impuls de la cultura i educació musical de milers de joves tant a nivell nacional com internacional".

Publicat fa 4 anys

Open Modal Close Modal