Freixenet
X

Freixenet renova l'adhesió al Segell de Turisme Sostenible Biosphere

Freixenet Compromís Biosphere

Freixenet ha renovat recentment el distintiu "Compromís Biosphere" com a reconeixement a la seva aposta pel turisme sostenible i de qualitat. Biosphere és un segell de l’Instituto de Turismo Responsable (ITR) que certifica el turisme sostenible, voluntari i independent. Freixenet el va aconseguir per primera vegada el passat 2018 i enguany el renova de nou sota el destí "Costa de Barcelona".

El segell acredita que Freixenet compleix els requisits de l’estàndard "Biosphere Destination" i que aplica amb èxit sis criteris concrets en les seves polítiques turístiques: gestió sostenible, desenvolupament econòmic i social, conservació i millora del patrimoni cultural, conservació ambiental, qualitat i seguretat i implicació del visitant.

Els objectius que persegueix aquest certificat passen per incorporar nous criteris propis per a la sostenibilitat, mantenint aspectes de qualitat turística, i per donar una garantia pels turistes en matèria de gestió sostenible, conservació mediambiental, protecció cultural, desenvolupament socioeconòmic i satisfacció del client.

Cada any doncs, i amb ànims de renovar el segell, es perseguirà des de una garantia d’equilibri econòmic, sociocultural i mediambiental en termes d’enoturisme, satisfent les necessitats actuals dels visitants i aportant beneficis significatius per la pròpia entitat, per a la societat i el medi ambient, protegint i millorant les perspectives de futur. Descobreix la completa i sostenible oferta d’enoturisme de Freixenet.

Publicat fa 4 anys

Open Modal Close Modal