Freixenet
X

Freixenet presenta la seva nova campanya: "La vida és com la celebres"

La marca vol reivindicar, ara més que mai, la importància de celebrar i valorar els petits moments de la vida

En el marc de la campanya es realitza una acció solidària juntament amb el Banc d’Aliments a través de les xarxes socialsFreixenet, el líder mundial del cava, ha presentat avui la seva nova campanya: “La vida és com la celebres”. Aquesta se centra en els petits moments de cada dia, petits reptes, il·lusions o alegries que mereixen ser celebrats. L'estratègia està alineada amb la missió de la companyia d'ajudar a tothom a celebrar els petits i grans moments de la vida. Es tracta d'una campanya de 360° que tindrà presència en televisió, digital, xarxes socials i punts de venda.


Amb aquesta campanya Freixenet continua posant en valor la celebració però des d'un nou punt de vista, més real i més pròxim al consumidor basat en la idea: quan no valorem un bon moment, és com si no l'haguéssim viscut. Per a la marca, totes les ocasions especials mereixen ser celebrades i, en aquest any difícil, les petites celebracions tenen més valor que mai.

Els petits assoliments i alegries del dia a dia són més memorables si brindem per ells. Per exemple, quan algú s'emancipa i comença una nova aventura amb els seus companys de pis o quan es connecta amb una persona especial, moments en els que pensem: “Això s’ha de celebrar!”. La nova campanya mostra així una actitud optimista davant la vida i davant les situacions quotidianes que ens succeeixen, destacant la manera en què les celebrem. Perquè, al cap i a la fi, “La vida és com la celebres”.

L'espot inclou sis escenes que mostren diferents moments i com els seus protagonistes els celebren entre amics o família, establint una conversa entre el narrador, els personatges i l'espectador que connecta de manera instantània i creïble amb l'audiència. A més, el to positiu i fresc s'uneix al festiu que caracteritza a Freixenet en aquesta campanya que busca representar a tots els públics.

Conscients de la situació actual i seguint la seva històrica tradició solidària, Freixenet col·laborarà amb la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments (FESBAL). La companyia i els seus treballadors col·laboren amb el Banc d'Aliments des de fa una dècada en diferents campanyes i accions solidàries. La marca llançarà un concurs a les seves xarxes socials animant als usuaris a publicar com celebren moments informals i especials de la vida. Per cada moment de celebració compartit, Freixenet realitzarà una aportació a FESBAL.

 L'espot s'emetrà a televisió a partir del 4 de desembre. També serà present a plataformes digitals i xarxes socials a partir d’avui, 3 de desembre. La campanya ha estat creada per Havas Creative, dirigida per Pablo Oliveró i produïda per Garage Films.

Pere Ferrer, vicepresident i CEO de Grup Freixenet, ha explicat que “som conscients que aquest any ha estat marcat per un context excepcional. La pandèmia provocada per la covid-19 ha tingut un fort impacte en tots els sectors i és per això que, des de Grup Freixenet, hem decidit aportar el nostre gra de sorra col·laborant amb el Banc d'Aliments”.

 

D’altra banda, Gabriela Rivieccio, directora de Màrqueting de Grup Freixenet, ha subratllat: “Amb aquesta campanya volem acostar-nos encara més als nostres consumidors, són moments difícils i volem aportar optimisme i alegria. Volem que redescobreixin que es poden celebrar coses quotidianes i petites, més enllà de les grans, per descomptat, i per això hem desenvolupat una comunicació que ens tregui un somriure i en la que molts de nosaltres ens vegem reflectits, n’estic convençuda”.


En paraules de Jesús Lada, Director General Creatiu de Havas España, “haver desenvolupat la idea creativa i estratègica de la campanya de Freixenet ha estat un gran repte i estem molt orgullosos del resultat. A través dels personatges, busquem que tothom pugui empatitzar i entendre les situacions quotidianes que mostrem. Estem davant un moment on l'espectador vol naturalitat, transparència i honestedat”.

Publicat fa 5 mesos

x
Open Modal Close Modal