Freixenet
X

Freixenet oferirà visites gratuïtes al personal que està a primera línia del coronavirus

La #VisitaPrimeraLinia pretèn reconèixer la immensa tasca que estan realitzant els professionals que han estat a primera línia durant aquesta pandèmia 


A Freixenet hem estat treballant intensament des de l'inici de la crisi causada pel coronavirus (COVID-19) per fer front a aquesta situació sense precedents en els nostres més de 100 anys d'història. També hem dut a terme un seguit d'accions solidàries per donar suport a la lluita contra el coronavirus. En concret, des de la nostra àrea d'Enoturisme llancem una iniciativa per reconèixer als qui han estat a primera línia en aquestes difícils setmanes.

Des de les caves Freixenet oferirem visites combinades amb els cellers Segura Viudas de forma gratuïta per a tot el personal que ha estat a primera línia durant la crisi. Així, professionals de la sanitat, alimentació, neteja, transports o emergències i els seus acompanyants podran gaudir de la visita a les nostres caves sense cost cada primer dissabte de mes fins a finals d'any. També volem donar suport i incloure en aquesta iniciativa el personal de la restauració i l'hoteleria, que ha patit especialment les conseqüències d'aquesta situació.

La visita combinada començarà a les 10.30h als històrics cellers Segura Viudas, situats a Torrelavit i envoltats de vinyes amb una tradició vitivinícola mil·lenària, i inclourà dues consumicions dels seus excel·lents caves i/o vins. A continuació els visitants es dirigiran a les emblemàtiques caves Freixenet a Sant Sadurní d'Anoia, per seguir coneixent el màgic procés de l'elaboració del cava. La visita finalitzarà amb el tast d'un dels icònics caves Freixenet.

A més, Freixenet s'ha adherit a la iniciativa de Turisme Penedès i oferirà un descompte generalitzat en les seves visites diàries i resta d’activitats enoturístiques per al personal sanitari i els seus acompanyants quan es reobrin portes.

El nostre objectiu és reconèixer la immensa tasca que estan realitzant els professionals que han estat a primera línia durant aquesta pandèmia i agrair profundament el seu esforç i valentia obsequiant-los amb un retrobament agradable amb els seus familiars després d'aquest difícil període, en el que molts han hagut d'estar separats dels seus éssers estimats.

Condicions #VisitaPrimeraLinea

Les visites combinades als professionals de primera línia començaran quan les autoritats permetin reactivar l'activitat enoturística i tindran lloc cada primer dissabte de mes fins al 31/12/20. Els professionals de primera línia que ens visitin podran portar un acompanyant, els seus fills menors de 18 i pares/mares/jubilats. Els acompanyants que no compleixin aquests requisits hauran de pagar un preu simbòlic de 9€ a Segura Viudas i 12€ a Freixenet. L'aforament és limitat i és imprescindible reserva prèvia: 93 891 70 70 o visita@seguraviudas.com.

Publicat fa 4 mesos

x
Open Modal Close Modal