Freixenet
X

Freixenet obté els segells "Compromís Biosphere" i "Safe Travels"

Aquests segells avalen l'aposta per l'enoturisme sostenible i segur de Freixenet, que també ha estat reconegut com a Punt d'Informació Turística

 

Freixenet ha obtingut els segells "Compromís Biosphere" i "Safe Travels" en reconeixement a la seva aposta per l'enoturisme sostenible, de qualitat i segur. Biosphere està impulsat per la Diputació i la Cambra de Comerç de Barcelona i avalat per l'Institut de Turisme Responsable (ITR). Aquest segell certifica el turisme sostenible, voluntari i independent i aplica tots els objectius de desenvolupament sostenible en el sector del turisme. Després d’obtenir-lo per primera vegada el 2018, Freixenet ha aconseguit renovar per quart any consecutiu.

Així mateix, el certificat Safe Travels és el segell acreditatiu que lliura el World Travel & Tourism Council en reconeixement a la implementació de totes les mesures higièniques i sanitàries requerides per rebre els visitants en un entorn segur. En concret, en un any marcat per la pandèmia del coronavirus, la certificació garanteix a nivell internacional que es compleixen els protocols en mesures de prevenció contra la Covid-19.

A més, Freixenet ha estat reconegut, per segon any, com a Punt d'Informació Turística, un reconeixement atorgat per la Diputació de Barcelona i implementat a la nostra regió per Penedès Turisme. Aquest certificat acredita que la companyia forma part del teixit turístic local i de denominació d'origen per a una millor atenció a destinació dels visitants.

Així, Freixenet ha revalidat tots els certificats de qualitat i excel·lència turística disponibles, el que confirma el ferm i constant compromís del celler en l'atenció dels visitants des d'una perspectiva integral i sostenible, així com d'un treball en xarxa amb totes les institucions de el sector turístic com són la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i Penedès Turisme.

Freixenet aposta per un enoturisme de la màxima qualitat, sostenible i segur. Un enoturisme que sigui garantia d'equilibri econòmic, sociocultural i mediambiental i aporti beneficis significatius a la regió, complint amb els màxims estàndards dels visitants i protegint i millorant les perspectives de futur.

Publicat fa 2 mesos

x
Open Modal Close Modal