Freixenet
X

Freixenet nomena Josep Lluís Bonet president d'honor del grup

Pere Ferrer, conseller delegat de la firma juntament amb Andreas Brokemper, ha estat nomenat vicepresident de la companyia

El màxim organisme de la companyia vitivinícola dóna entrada a Josep Maria Ferrer com a conseller


Josep Lluís Bonet

Sant Sadurní d'Anoia, 31 de gener de 2019 - Freixenet ha celebrat avui el segon Consell d'Administració a la seva seu de Sant Sadurní d'Anoia i ha fet un balanç molt positiu dels primers mesos de l'aliança entre Henkell i Freixenet, que ha creat el líder mundial del sector dels vins escumosos.

Després de la reunió, el Consell d'Administració ha anunciat el nomenament de Josep Lluís Bonet com a president d'honor, càrrec que compartirà amb Josep Ferrer Sala. Bonet, ex copresident de la companyia, seguirà sent accionista de Freixenet, firma a la que està vinculat des de fa 53 anys. En aquest temps, Josep Lluís Bonet ha realitzat importants contribucions a l'expansió nacional i internacional de Freixenet i al desenvolupament de les relacions institucionals de la marca a tot el món.

El grup també ha nomenat Pere Ferrer vicepresident de la companyia, responsabilitat que combinarà amb les seves funcions de CTO i conseller delegat. Ferrer ocupa el càrrec de conseller delegat juntament amb Andreas Brokemper, que també és conseller delegat a Freixenet S.A., així com el portaveu de la junta directiva de Henkell Freixenet.

Els canvis del Consell d'Administració es completen amb la incorporació de Josep Maria Ferrer com a membre del màxim òrgan del grup. Ha ocupat càrrecs com a responsable de màrqueting de Segura Vídues i responsable de vendes de Freixenet. També ha estat president de les filials de Freixenet a Estats Units i Austràlia.

Un cop completada la nova estructura directiva, Freixenet i Henkell continuen amb el seu objectiu de consolidar el posicionament del grup com a líder mundial del sector dels vins escumosos, així com seguir el seu creixement conjunt.

Per a Josep Lluís Bonet, nou president d'honor de Freixenet, "és un privilegi tenir aquest nou càrrec i seguir vinculat a una companyia que he vist créixer durant tants anys per convertir-se en una referència mundial en el mercat dels vins escumosos".

El president del grup, el Dr. Albert Christmann, ha afirmat: "Després de diversos mesos de cooperació, l'aliança ha demostrat ser molt positiva tant per l'empresa com per a l'evolució de les seves activitats comercials. Volem agrair a Josep Lluís Bonet tot el seu suport i treballar per la nostra idea comuna. Seguim entusiasmats amb les oportunitats que tenim per davant ".

Pere Ferrer ha reconegut: "Durant els seus anys a Freixenet, Josep Lluís Bonet ha impulsat la companyia a nivell nacional i internacional i l'ha ajudat a convertir-se en l'empresa insígnia que tots coneixem avui dia".

El nou membre del Consell d'Administració, Josep Maria Ferrer, va declarar: "Em sento honrat d'unir-me al màxim òrgan de govern de la companyia que la meva família va ajudar a impulsar i que he vist créixer al llarg dels anys".

 

Publicat fa 9 mesos

x
Open Modal Close Modal