Freixenet
X

Freixenet i Henkell uneixen forces per convertir-se en líders mundials del sector del cava i vins escumosos

Freixenet

Henkell signa un acord per adquirir el 50,67% de les accions de Freixenet S.A.

Ambdues empreses signen un extens acord de cooperació internacional.

Wiesbaden/Sant Sadurní d'Anoia, 16 de març de 2018 – Henkell, la filial de vins escumosos, vins i licors del Oetker Group, ha signat un acord per adquirir el 50,67% de les accions de Freixenet S.A., així com un ampli acord de cooperació internacional amb Josep Ferrer Sala i Josep Lluís Bonet Ferrer, les dues parts de la família que conserven la resta de les accions.

Amb aquest acord, ambdues empreses uneixen forces per convertir-se en el líder mundial del sector dels vins escumosos. La varietat de marques i productes, així com la presència internacional d'ambdues companyies es complementen perfectament. Freixenet és líder mundial en el sector del cava i Henkell & Co. compta amb la marca Mionetto, líder del mercat Prosecco i amb Henkell Trocken, el vi escumós més exportat d'Alemanya.

Tant Freixenet com Henkell comparteixen un profund respecte per la tradició, qualitat i continuïtat. L'acord de cooperació estratègica cerca obrir nous mercats i canals de distribució que permetin ampliar la presència internacional de les dues companyies, així com contribuir al creixement sostenible d'ambdues.

Josep Lluís Bonet Ferrer, president de Freixenet S.A., afegeix: “Des de fa més de tres generacions, hem fet que Freixenet sigui el líder mundial en la producció de cava. En Henkell hem trobat a un soci amb una forta visió de futur que ajudarà a enfortir Freixenet i ens ajudarà a mantenir la nostra identitat i tradició, amb una presència internacional molt més forta en el futur.”

Dr. Albert Christmann, soci de Dr. August Oetker KG, comenta: “Continuem amb l'expansió a les nostres àrees de negoci. Amb l'adquisició de les accions de Freixenet, reforçarem significativament la nostra posició al mercat internacional de la divisió de vins escumosos, vins i licors, alhora que construirem la base per a un creixement sostenible d'aquest negoci.”

Dr. Andreas Brokemper, CEO de Henkell & Co., indica: “A Henkell i Freixenet ens uneix la mateixa visió emprenedora. Estem molt satisfets de poder treballar junts per aprofitar les oportunitats al creixent mercat de cava i vins escumosos. Junts podrem oferir als nostres clients una més àmplia experiència internacional i un assortiment únic de marques de primera qualitat.”

Freixenet i Henkell confirmaran els detalls de la cooperació més endavant. L'adquisició de les accions està subjecta a la seva aprovació per l'Autoritat Europea de la Competència.

Sobre el Grup Freixenet S.A.:

Freixenet és una empresa familiar fundada en 1914 amb arrels que daten de 1861. És el major exportador de begudes d'Espanya, així com el major fabricant mundial de cava. La companyia té la seva seu a Sant Sadurní d'Anoia, Barcelona. El Grup compta amb 20 cellers en tres continents i té marques com Freixenet, Mederaño, Mia, Segura Viudas i Gloria Ferrer. A més, té filials en 19 països i cellers a les millors àrees vitivinícoles del món, com Estats Units, Argentina, França i Austràlia, exportant les seves marques a 109 països.

Per a més informació visiti: www.freixenet.com

Sobre Henkell & Co.-Gruppe:

El Grup Henkell & Co. està representat en 21 països a través de les seves filials que exporten a més de 100 països de tot el món. És el líder al mercat de vi, vi escumoso, prosecco i diversos licors en multitud de països. L'edifici on es va fundar Henkell segueix com a seu principal de Henkell & Co.-Gruppe, a qui pertanyen marques com Henkell, Mionetto, Champagne Alfred Gratien, Törley Sekt, i heart WINES i Mangaroca Batuda de Côco.

Para més informació visiti: https://www.henkell-gruppe.com.

Publicat fa 1 any

x
Open Modal Close Modal