Freixenet
X

Freixenet i Henkell presenten el nou equip directiu als empleats de la companyia

Brindis

Thomas Scholl i Bernd Halbach són nomenats respectivament director financer i director de vendes del nou Comitè Executiu de la companyia.

El nou organisme consolida la cooperació hispano-germana i dóna inici a la nova etapa del líder mundial de vins escumosos.

Sant Sadurní d'Anoia, 7 de setembre de 2018 - Freixenet ha presentat avui als seus empleats la nova estructura directiva del grup que inicia una nova etapa de la mà de Henkell, la filial de vins escumosos, vins i licors d’Oetker Group, per convertir-se en el líder mundial del sector dels vins escumosos.

Freixenet i Henkell han anunciat aquest matí a les Caves Elyssia de Freixenet a Sant Cugat Sesgarrigues el nomenament de Thomas Scholl com a responsable financer de la companyia, CFO, i Bernd Halbach, com a responsable de màrqueting i vendes, CSMO. Thomas Scholl s'incorpora a Freixenet provident de Dr. Oetker després de treballar durant més de 20 anys en l'àrea de gestió financera i col·laboracions estratègiques. Per la seva banda, Bernd Halbach ha exercit la seva carrera professional a Freixenet des de 1984 com a director de l'àrea internacional.

Tots dos directius entren a formar part del nou Comitè Executiu de l'empresa liderat per Pedro Ferrer i el Dr. Andreas Brokemper, com a consellers delegats. A aquest òrgan de la companyia també s'incorporen Frank van Fürden i Eberhard Benz, responsables de les àrees de vendes i producció de Henkell, respectivament.

El Comitè Executiu es suma com a òrgan de direcció al Consell d'Administració anunciat anteriorment i que està format per dos copresidents, José Luis Bonet i el Dr. Albert Christmann, soci general de Dr. August Oetker KG, per Demetrio Carceller Arce, president de Damm SA, així com Pedro Ferrer i el Dr. Andreas Brokemper.

Amb l'impuls d'aquesta estructura directiva es reforça la cooperació hispano-alemanya que ha creat el líder mundial del sector dels vins escumosos. Aquesta aliança permet establir sinergies i desenvolupar nous mercats i canals de distribució.

Sobre el Grup Henkell & Co.:

El Grup Henkell & Co. és part del grup Oetker i està representat a 22 països a través del les seves filials que exporten a més de 100 països d'arreu del món. És el líder en el mercat de vi, vi escumós, prosecco i diversos licors en multitud de països. La seva cartera de productes inclou marques com Henkell i Mionetto, reconegudes a nivell internacional.

Per més informació visiteu: www.henkell-gruppe.com.

Sobre Freixenet, S.A.:

Freixenet és una empresa familiar fundada el 1914 amb arrels que daten del 1861. És el major exportador de begudes d'Espanya, així com el major elaborador mundial de cava. La companyia té la seva seu a Sant Sadurní d'Anoia. El Grup, que compta amb marques com Freixenet, Mederaño, Mia, Segura Viudas i Gloria Ferrer, té filials a 19 països, cellers en les millors zones vitivinícoles del món com Estats Units, Argentina, França i Austràlia, i exporta les seves marques a 109 països.

Per més informació visiteu: www.freixenet.com.

Publicat fa 1 any

x
Open Modal Close Modal