Freixenet
X

Freixenet Elyssia Pinot Noir triomfa al Concurs de Vins i Escumosos de Catalunya – Giroví

  • Freixenet brilla en el prestigiós certamen en Girona i aconsegueix un gran or

Celebrem anunciar que Freixenet, líder mundial en vins escumosos de qualitat, ha sumat un nou èxit en el prestigiós Concurs de Vins i Escumosos de Catalunya - Giroví 2021. En concret, el cava Freixenet Elyssia Pinot Noir ha rebut un gran or en aquesta competició celebrada a Girona.

Elyssia Pinot Noir es un cava de viu color rosat gerd d'intensitat mitjana i bombolla abundant de mida mitjana. Aquest escumós destaca per ser molt afruitat amb aromes intensos de fruites vermelles (gerds madurs, groselles i cirera), fruita madura i compotes. Destaquem que Freixenet Elyssia Pinot Noir torna a ser premiat després d'obtenir recentment medalles en els Concursos Internacionals de Vins Bacchus, CINVE, Concours Mondial de Bruxelles i Mundus Vini.

Creat per Agustí Ensesa, fundador del Col·legi de Tastavins del Gironès, el Concurs de Vins i Escumosos de Catalunya - Giroví ha celebrat la seva XXVI edició el 5 de juny a l'Hotel Carlemany de Girona amb la participació de mostres de totes les DO catalanes. Giroví augmenta cada any el nombre de cellers concursants i compta amb un gran jurat format per enòlegs, sommeliers, cellerers, professors i alumnes de l'Escola d'Hostaleria, venedors, distribuïdors, restauradors.

Els reconeixements obtinguts demostren, un cop més, el compromís de Freixenet amb la màxima qualitat i exigència en tots els nostres productes.

Publicat fa 3 mesos

x
Open Modal Close Modal