Freixenet
X

Ferran Centelles valora Freixenet Trepat 2017 per a Jancis Robinson

Centelles ha tastat Freixenet Trepat 2017 junt a una quarantena de Caves Premium seleccionats, i també tastats, pel periodista especialitzat Ramon Francàs

El prestigiós sommelier Ferran Centelles ha tastat i valorat grans Caves per a Jancis Robinson, una de les principals prescriptores de vi en l'àmbit mundial. Entre els Caves tastats es troba Freixenet Trepat 2017. Aquest reconegut Cava ha obtingut bones valoracions per part de Centelles, com reflecteix el seu article publicat al web de Jancis Robinson. En aquest exclusiu tast sense precedents també han participat altres 40 Caves de llarga criança seleccionats, i també tastats, pel periodista especialitzat Ramon Francàs.

Centelles defineix al cava Freixenet Trepat Brut 2017 com un Cava amb notes d'evolució, delicat, fi amb bombolla integrada, acidesa al dente i una insinuació de rusticitat amb un rastre d'amargor en el paladar. El cava Trepat és una mostra de la importància que tenen les varietats autòctones en el món vitivinícola. El raïm negre aporta singulars i particulars característiques convertint a Trepat en un Cava Brut i aromàtic, lleuger, cremós al paladar i fàcil de beure. Els premis i reconeixements de Trepat són l’exemple de la dedicació i la feina ben feta. Ha guanyat medalles d'or a Berliner Wein Trophy i CINVE 2014 i va ser escollit com el millor escumós rosat del món per The Champange & Sparkling Wine World Championships el 2014.

Ferran Centelles és un prestigiós professional del sector vitivinícola amb àmplia experiència com a sommelier i periodista, i a més és tastador i redactor a Espanya per a Jancis Robinson. Ha estat premiat amb el Premi Nacional de Gastronomia en 2011 i amb el Premi de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia al millor Sommelier en 2013. Segons Centelles, "els Caves amb un major envelliment en ampolla són extremadament refinats", afegeix, "amb un nivell de qualitat màxim que els situa en un primer nivell mundial".

Per la seva part, Jancis Robinson és una de les principals prescriptores de vi a escala mundial, prestigiosa crítica britànica de vi i Master of Wine. També és periodista i editora de diversos llibres relacionats amb el món del vi. En l'actualitat escriu una columna setmanal al Financial Times, col·labora amb Decanter i dirigeix la seva influent pàgina web jancisrobinson.com.

L'article complet de Ferran Centelles està disponible per a subscriptors en la web de Jancis Robinson.

Publicat fa 3 mesos

x
Open Modal Close Modal