Freixenet
X

El Grup Henkell & Co. es converteix en “Henkell Freixenet”

Henkell Freixenet

Henkell & Co Sektkellerei i Freixenet S.A. marquen la seva cooperació amb un nou nom i un logo conjunt per a la societat holding, l'antic Grup Henkell & Co. Freixenet S.A. manté el seu nom i logo. Els canvis seran efectius a partir l'1 de gener de 2019.

L'aliança hispano-alemanya crea el líder mundial del sector dels vins escumosos, permetent a Henkell i Freixenet desenvolupar nous mercats i canals de distribució. Freixenet és la marca líder internacional de vins escumosos amb posicions fortes en molts mercats i vendes en 140 països. El Grup Henkell té un ampli portafoli de vins escumosos, amb posicions de lideratge en multitud de països, incloent marques com Mionetto, el Prosecco més venut al món.

Les operacions conjuntes de Henkell & Co i Freixenet als EUA i al Regne Unit començaran 2019 com "Freixenet Mionetto" i "Freixenet Copestick", respectivament.

El 2017, les vendes del Grup Henkell & Co. van ascendir a 702 milions d'euros, mentre que Freixenet S.A. va generar 535 milions d'euros en el passat exercici. Juntes, les empreses donen feina a 4.000 persones a tot el món.

 

Sobre el Grup Henkell & Co.:

El Grup Henkell & Co. és part del grup Oetker i està representat a 22 països a través del les seves filials que exporten a més de 100 països d'arreu del món. És el líder en el mercat de vi, vi escumós, prosecco i diversos licors en multitud de països. La seva cartera de productes inclou marques com Henkell i Mionetto, reconegudes a nivell internacional.

Per més informació visiteu: www.henkell-gruppe.com.

Sobre Freixenet, S.A.:

Freixenet és una empresa familiar fundada el 1914 amb arrels que daten del 1861. És el major exportador de begudes d'Espanya, així com el major elaborador mundial de cava. La companyia té la seva seu a Sant Sadurní d'Anoia. El Grup, que compta amb marques com

 Freixenet, Mederaño, Mia, Segura Viudas i Gloria Ferrer, té filials a 19 països, cellers en les millors zones vitivinícoles del món com Estats Units, Argentina, França i Austràlia, i exporta les seves marques a 109 països.

Per més informació visiteu: www.freixenet.com

Publicat fa 11 mesos

x
Open Modal Close Modal