
SANGRIA BLANCA AMB CORDÓN NEGRO
Aquest bàsic d'estiu és molt refrescant gràcies a les seves notes afruitades i cítriques. Hem reinventat la recepta original per afegir-li un toc tropical, gràcies a la pinya aconseguim aquestes notes exòtiques que combinen perfectament amb el mixer perfecte per a aquest combinat, el Cordón Negro.
CAVABrut Nature
TIPUS DE COPACopa Snifter
CARÀCTERCítric
NIVELLFàcil
INGREDIENTS
- Xarop de sucre
- 15 cl de suc de pinya
- La meitat d'una llimona premsada
- 30 cl de Cordón Negro
PREPARACIÓ
- Col·loca abundants glaçons de gel en una gerra.
- Afegeix el suc de pinya i el xarop de sucre.
- Remou a continuació de forma delicada per aconseguir una barreja perfecta.
- Afegeix el suc de llimona.
- Cobreix amb Cordón Negro i remou de forma delicada per aconseguir el resultat desitjat.