
SAN FRANCISCO
Un dels còctels més clàssics i famosos que s’elabora en cocteleries de tot el món. La combinació de diversos tipus de suc aporta una fusió única d'aromes afruitats i cítrics. El Freixenet ICE Rosé, refrescant i llaminer, el complementa a la perfecció.
CAVAFreixenet ICE Rosé
TIPUS DE COPAGot Collins
CARÀCTERAfruitat
NIVELLDifícil
INGREDIENTS
- 6 cl de Freixenet ICE Rosé
- 3 cl de vodka
- 2 cl de suc de llimona
- 2 cl de suc de taronja
- 2cl de suc de pinya
- 2 cl de suc de préssec
- 1 cl de granadina
PREPARACIÓ
- Afegeix els sucs de llimona, taronja, pinya i préssec i barreja'ls.
- Afegeix-hi el vodka, una mica de granadina i agita-ho tot a la coctelera.
- Omple el got de gel picat fins a 2/3, aboca-hi la mescla i cobreix-ho amb Freixenet ICE Rosé.
- Remou-ho amb delicadesa i decora-ho amb 1 rodanxa de taronja.
- Varia les quantitats de suc per aconseguir diferents tonalitats de color.