
PINYA COLADA
Un còctel clàssic que mai passa de moda. Les aromes tropicals són les grans protagonistes, juntament amb la cremositat i la dolçor del Carib de la crema de coco. El Cordón Negro, fresc i afruitat, és el mixer ideal per a aquest còctel.
CAVACordón Negro
TIPUS DE COPACopa de Còctel
CARÀCTERAfruitat
NIVELLMitjà
INGREDIENTS
- 8 cl Cordón Negro
- 3 cl de rom blanc
- 1,5 cl crema de coco
- 5,5 cl de suc de pinya
- 1 rodanxa de pinya natural
PREPARACIÓ
- Col·loca gel picat en una picadora de got.
- Afegeix-hi la pinya natural tallada en daus, el suc de pinya, la crema de coco i el rom blanc.
- Pica-ho tot fins a aconseguir una mescla consistent i aboca-la en un got de còctel.
- Cobreix la mescla amb Cordón Negro i decora-ho amb 1 rodanxa de pinya.