Freixenet
Background - PINYA COLADA

PINYA COLADA

Un còctel clàssic que mai passa de moda. Les aromes tropicals són les grans protagonistes, juntament amb la cremositat i la dolçor del Carib de la crema de coco. El Cordón Negro, fresc i afruitat, és el mixer ideal per a aquest còctel.

  • CAVACordón Negro

  • TIPUS DE COPACopa de Còctel

  • CARÀCTERAfruitat

  • NIVELLMitjà

INGREDIENTS

  • 8 cl Cordón Negro
  • 3 cl de rom blanc
  • 1,5 cl crema de coco
  • 5,5 cl de suc de pinya
  • 1 rodanxa de pinya natural

PREPARACIÓ

  • Col·loca gel picat en una picadora de got.
  • Afegeix-hi la pinya natural tallada en daus, el suc de pinya, la crema de coco i el rom blanc.
  • Pica-ho tot fins a aconseguir una mescla consistent i aboca-la en un got de còctel.
  • Cobreix la mescla amb Cordón Negro i decora-ho amb 1 rodanxa de pinya.
Open Modal Close Modal