
CHERRY MOJITO
Reinventem el clàssic mojito per crear una versió deliciosa amb cirera i Freixenet ICE Rosé, que aporten frescor i notes de fruites del bosc. El resultat: un sabor delicat però alhora ple de matisos de cirera, menta i rom.
CAVAFreixenet ICE Rosé
TIPUS DE COPAGot Rock
CARÀCTERDolç
NIVELLMitjà
INGREDIENTS
- 12 cl de Freixenet ICE Rosé
- 4,5 cl de rom blanc
- 1,5 cl de xarop de cirera
- 4 cireres
- 2 culleradetes de sucre morè
- 2 branquetes de menta
PREPARACIÓ
- Col·loca 2 cireres sense pinyol en un got ample, afegeix-hi 2 culleradetes de sucre morè i barreja-ho bé.
- Afegeix-hi el xarop de cirera i 1 branqueta de menta, esprem-la suaument amb una mà de morter per alliberar els olis essencials de la menta sense trencar la fulla.
- Cobreix amb gel picat fins a la meitat del got, afegeix-hi Freixenet ICE Rosé fins a 2/3 del got.
- Finalment, aboca-hi el rom blanc i remou el contingut amb delicadesa fins aconseguir una barreja perfecta.
- Decora el conjunt amb 1 branqueta de menta i 2 cireres.