Freixenet

COCKTAILS

Background - COCKTAILS

Dolç o àcid?, afruitat o sec?, molt elaborat o fàcil de fer? Prova els nostres còctels i redescobreix el plaer de gaudir del cava.

Cocktail - MAGIC POTION

MAGIC POTION

En aquest suculent còctel destaquen clarament les notes cítriques de la taronja combinades amb el toc amarg del Cointreau. El cava Carta Nevada, fresc i llaminer, n’és el complement perfecte. Un còctel ideal per a les festes de Halloween més originals!

PREPARACIÓ
Cocktail - CAVA MULE

CAVA MULE

Reinventem el mític Moscow Mule i la seva icònica gerra de coure amb una nova i refrescant recepta amb cava. L'intens sabor cítric de la llima i l'exòtica aroma del gingebre impregnen aquest còctel de notes úniques.

PREPARACIÓ
Cocktail - PINYA COLADA

PINYA COLADA

Un còctel clàssic que mai passa de moda. Les aromes tropicals són les grans protagonistes, juntament amb la cremositat i la dolçor del Carib de la crema de coco. El Cordón Negro, fresc i afruitat, és el mixer ideal per a aquest còctel.

PREPARACIÓ
Cocktail - CAVA SANGRIA

CAVA SANGRIA

Refrescant sangria de cava amb aromes afruitats i cítrics. El cava Cordón Negro aporta escuma i lleugeresa a la mescla gràcies a les seves aromes fines i delicades, entre els quals destaquen la fruita verda i la fruita tropical madura.

PREPARACIÓ
Cocktail - BEETHOVEN

BEETHOVEN

Còctel amb subtils aromes a fruits del bosc gràcies a les notes vermelles que aporta el suc de grosella i les cireres gebrades. El buquet personal de Carta Nevada complementa la mescla amb les seves aromes florals i de fruita fresca.

PREPARACIÓ
Cocktail - CAVA PASSION

CAVA PASSION

El sorprenent sabor de la fruita de la passió, una mica àcida i molt aromàtica, converteix aquest còctel en una explosió de notes exòtiques i cítriques amb ajuda de la taronja i la llima. El cava Cordón Negro, amb el seu característic aroma afruitat, és el mixer perfecte per a aquest suculent combinat.

PREPARACIÓ
Cocktail - FRUITY MOJITO

FRUITY MOJITO

Reinventem el clàssic mojito amb una deliciosa versió amb maduixa i poma, que aporten frescor i notes de fruits del bosc. Les aromes florals i la fruita blanca del Carta Nevada el converteixen en el mixer ideal per a aquest còctel.

PREPARACIÓ
x