Freixenet

COCKTAILS BY JAVIER DE LAS MUELAS

Background - COCKTAILS BY JAVIER DE LAS MUELAS

Javier de las Muelas, prestigiós creador de còctels d'èxit internacional i propietari de la cèlebre cocteleria Dry Martini, ha creat una exclusiva i deliciosa col·lecció de còctels amb Freixenet. Vols tastar-los?

Cocktail - BLACK LUXURY

BLACK LUXURY

Hi ha parelles que són pols oposats, però que es complementen a la perfecció. Aquí, el cava i la cervesa negra són els protagonistes d'una combinació deliciosa i original que conquerirà tots els paladars.

PREPARACIÓ
Cocktail - WARSAW FIZZ

WARSAW FIZZ

Aromàtic, especiat i àcid, Warsaw Fizz és un còctel de bombolles, sorprenent i deliciós. Deixa't seduir pel seu caràcter únic i exclusiu i descobreix una manera sofisticada i ideal de gaudir d'una conversa amb els amics.

PREPARACIÓ
Cocktail - DA VINCI

DA VINCI

El Renaixement i les obres misterioses i sorprenents de Leonardo da Vinci serveixen d'inspiració per donar nom a aquest còctel. Da Vinci és una autèntica obra d'art que et sorprendrà.

PREPARACIÓ
Cocktail - SWEET MIMOSA

SWEET MIMOSA

Un còctel que homenatja l'aromàtica flor de mimosa, pel seu color groc i l'aspecte granulat. Sweet Mimosa és una versió amb Cordón Negro ideal per gaudir-ne en qualsevol moment.

PREPARACIÓ
Cocktail - PERFECT BELLINI

PERFECT BELLINI

Reinventem el famós còctel nascut a Venècia per convertir-lo en una proposta deliciosa creada amb Cordón Negro. Sent l'elegància i el romanticisme de Perfect Bellini i el seu caràcter dolç, suau i refrescant.

PREPARACIÓ
Cocktail - CHINESE SUITE

CHINESE SUITE

Delicat i sorprenent, aquest còctel et convida a gaudir d'un viatge apassionant pels sabors i les aromes d'Orient. Sofisticat, amarg i afruitat, Chinese Suite és un homenatge a la cultura xinesa.

PREPARACIÓ
Cocktail - DRIVE ME CRAZY

DRIVE ME CRAZY

Diuen que per viure la vida és bo tenir un punt de bogeria. Troba aquest punt amb la nostra proposta més refrescant i àcida, un còctel que despertarà la bogeria del teu paladar.

PREPARACIÓ
Cocktail - FLAMENCO

FLAMENCO

Sofisticat, dolç i encantador. Flamenco és un còctel amb molt d'art disposat a cantar, tocar i ballar una melodia de sabors únics al teu paladar. Deixa anar la teva passió flamenca i... Olé!

PREPARACIÓ
Cocktail - FOREST ROSSINI

FOREST ROSSINI

De color vermell, brillant i preciós, Forest Rossini és un còctel que no passarà mai de moda. Nascut a Venècia i amb el nom del famós compositor italià, és una proposta elegant i molt sofisticada.

PREPARACIÓ
Cocktail - GARDEN PARTY

GARDEN PARTY

Les millors festes són les que es recorden amb el pas dels anys. Així és Garden Party, un còctel refrescant que et farà sentir com en una divertida festa d'estiu independentment de l'època de l'any.

PREPARACIÓ
Cocktail - PASSION TO SHARE

PASSION TO SHARE

Les coses bones, si es comparteixen, sempre són millor. I la passió, quan es comparteix, encara és més satisfactòria. Romàntic, encantador i sofisticat, Passion to Share és l'excusa perfecta per gaudir de moments únics en bona companyia.

PREPARACIÓ
Cocktail - FRENCH 75

FRENCH 75

Fresc, aromàtic i sofisticat, French 75 és un còctel per brindar amb estil. Una proposta de bombolles, aromàtica i intensa que sorprendrà els paladars més exigents.

PREPARACIÓ
Open Modal Close Modal