Freixenet
X

Còctels amb Freixenet ICE SPICE ON ICE

Freixenet ICE és un cava semisec especial de bombolla fina i elegant creat pels nostres enòlegs per servir com un mixer, perquè realça la combinació desitjada. Ideal per servir en copa ampla, amb glaçons i una decoració imaginativa. Freixenet ICE s’elabora a partir de les clàssiques varietats Xarel·lo, Macabeu i Parellada, amb un toc de Chardonnay i aromes de flors blanques, préssec i pinya.

Javier de las Muelas és creador i propietari de la prestigiosa cocteleria Dry Martini a Barcelona, una llegenda inscrita dins la llista de bars elaborada per la revista Drinks International. De la llista, és l'únic bar espanyol, el millor d'Europa i el sisè a nivell mundial. Javier de las Muelas és un referent del sector i és propietari i gestor de restaurants i cocteleries a Bali, Singapur, Tailàndia, Rio de Janeiro, Boston o Londres. De las Muelas ha dissenyat diversos còctels exclusius per a Freixenet ICE.

Spice on Ice és un còctel creat amb Freixenet ICE amb licor de préssec, gingebre i una rodanxa d'aranja. Atractiu i sofisticat, és un còctel molt fresc amb notes cítriques i vestit amb l'elegància irreverent del gingebre.

Ingredients:
  • • 15 cl Freixenet ICE.
  • • 2 cl licor de préssec.
  • • 4 tires de gingebre.
  • • 1 rodanxa d'aranja.

Publicat fa 5 mesos

x