Freixenet
X

Còctels amb Freixenet ICE Rosé VELVET ROSÉ

Freixenet ICE Rosé és un cava rosat especial, de bombolla fina i elegant, creat pels nostres enòlegs per servir com un mixer, perquè realça la combinació desitjada. Ideal per servir en copa ampla, amb glaçons i una decoració imaginativa. Freixenet ICE Rosé s'elabora amb Garnatxa i Pinot Noir. És de color gerd brillant amb aromes de fruites del bosc, com les maduixes, els nabius o les móres, hi predominen els aranyons.

Javier de las Muelas és creador i propietari de la prestigiosa cocteleria Dry Martini a Barcelona, una llegenda inscrita dins la llista de bars elaborada per la revista Drinks International. De la llista, és l’únic bar espanyol, el millor d'Europa i el sisè a nivell mundial. Javier de las Muelas és un referent del sector i és propietari i gestor de restaurants i cocteleries a Bali, Singapur, Tailàndia, Rio de Janeiro, Boston o Londres. De las Muelas ha dissenyat diversos còctels exclusius per a Freixenet ICE Rosé.

Velvet Rosé es un còctel creat amb Freixenet ICE Rosé amb “pisco”, licor de pera, groselles i anís estrellat. Com una rosa delicada, aromàtica i evocadora; pura atracció. Aquest còctel té notes afruitades de raïm i de pera que s'integren envoltant Freixenet ICE Rosé de frescor i de naturalitat, com una rosa perfecta.

Ingredients:


  • • 15 cl Freixenet ICE Rosé.
  • • 1 cl "pisco" peruà.
  • • 2 cl licor de pera.
  • • Groselles i anís estrellat.

Publicat fa 5 mesos

x