Freixenet
Freixenet - Brut Rose
Freixenet - Brut Rose

Caves Emblemàtics

BRUT ROSÉ

El cava Brut Rosé està elaborat a partir de varietats de raïm Trepat i Garnatxa. Després d'un envelliment llarg a la cava, segueix conservant aromes florals i de fruites vermelles fresques i suaus. Recorda els vins rosats característics de la regió del cava.

COMPRAR
Freixenet - Brut Rose
COMPRAR
< >

LA QUALITAT DE BRUT ROSÉ ESTÀ AVALADA PELS PREMIS I RECONEIXEMENTS QUE HA OBTINGUT AL LLARG DELS ANYS

Espiga
Espiga
X
  • Medalla de Bronze

    INTERNATIONAL WINE & SPIRIT COMPETITION 2012

    Londres, Regne Unit
  • Medalla de Bronze

    THE OTTAWA WINE CHALLENGE 2012

    Ottawa, Canadà
  • Medalla d’Or

    EFFERVESCENTS DU MONDE 2011

    Dijon, França
  • Medalla d’Or

    BERLINER WEIN TROPHY 2010

    Alemanya
  • Medalla de Plata

    LA SELECCIÓN - INTERNATIONALE SHAUMWEIN TROPHY 2009

    Palma, Espanya
  • Medalla de Plata

    CONCOURS MONDIAL DE BRUXELLES 2006

    Brussel·les, Bèlgica
  • Medalla de Bronze

    THE INTERNATIONAL WINE & SPIRIT COMPETITION 2006

    Londres, Regne Unit
  • Medalla de Bronze

    JAPAN WINE CHALLENGE 2006

    Tòquio, Japó

"EL CAVA ROSAT PER EXCEL·LÈNCIA"

Manel Quintana,
Director Tècnic de Freixenet

Reproduir vídeo

Notes de tast

Cava de color maduixa viu, brillant, i bombolla abundant de mida mitjana. Cava molt afruitat amb rics aromes florals i de llorer (propis de la varietat garnatxa), notes de fruits vermells (móra, gerd), fruits exòtics (magrana), figues seques, dàtils ben harmonitzats amb aromes fresques de criança mitjana.

  • llorer
  • figues seques
  • magrana

Maridatge

Separator

HARMONIES GASTRONÒMIQUES QUE ET SEDUIRAN

  • Máscara Arròs

    Arròs

  • Máscara Peix blanc a la planxa

    Peix blanc a la planxa

  • Máscara Postres làcties

    Postres làcties

<
Mascara Arròs

Arròs

Mascara Peix blanc a la planxa

Peix blanc a la planxa

Mascara Postres làcties

Postres làcties

>
x